MADÉMA 2006 ÚTÉPÍTÓ KFT. Cégbemutatkozó

Cégünk a Madéma 2006 Kft. (jogelődje a Fodróczy Útépítő Kft.), egy 2000 óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás, melynek keretében aszfalt, beton térburkolatokkal széleskörű munkákat végzünk. Cégünk felszereltsége lehetővé teszi, hogy megrendelőink igényeit túlnyomó részben saját vállalkozásunkon belül elégítsük ki. Széleskörű ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva, tevékenységünk az útépítés egész területét átfogja.


Az elmúlt közel tíz év alatt szakembereink nagy tapasztalatot szereztek a hagyományos mellett a speciális alapanyagok bedolgozásában is.


Meglévő ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma a bizonyíték szolgáltatásaink minőségére. A teljesség igénye nélkül, íme néhány ügyfél, akik kitüntettek bizalmukkal: Sopron Holding Zrt., Blaguss Agora Hungary Kft., Fertőszentmiklós Város Polgármesteri Hivatal, Fertőd Város Polgármesteri Hivatal, Nagycenk Nagyközség Polgármesteri Hivatal, Fertőrákos Polgármesteri Hívatal, Sempermed Kft., Semperform Kft., Trendhaus-Készház Kft., Autoliv Kft., Gebruder Haider Kft., Reifen Ritz Kft., Spar Magyarország Kft., Wabi Beauty Center Kft.


Mivel céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg.

Cégfilozófiánk

A sikerhez vezető út erőbevetéssel, megbízhatósággal és őszinteséggel van kikövezve. Cégünk filozófiája három elven alapul:

1. Komplexitás

Rohanó világunkban sok igazán fontos dologra sem tudunk időt szakítani, miért vesztegetnék olyasmire, amire nem muszáj. Mi szeretnénk ügyfeleink válláról levenni terheinek egy részét azzal, hogy széleskörű útépítési ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva teljeskörű szolgáltatást kínálunk.

2. Rugalmasság

A világ állandóan változik, változnak az elvárások és a követelmények. Éppen ezért nem engedjük meg magunknak, hogy elkényelmesedjünk. Fokozottan figyelünk partnereink kéréseire és kívánságaira, a velünk szemben támasztott igényeikhez minél rugalmasabban alkalmazkodva igyekszünk a legjobbat nyújtani.

3. Hosszútávú gondolkodás

Igen, a világ folyamatosan változik, mégis mindenkinek szüksége van biztos pontokra, melyekre bármikor támaszkodhat. Mi ezt tartjuk szem előtt, ez motivál minket munkánk során.

Partnerek

Cégünk közel tízéves működése alatt megbízható alvállalkozói kapcsolatrendszert alakított ki, így a saját eszközeivel el nem végezhető munkafázisokat is képes kivitelezni. Az alvállalkozók által elvégzett munkára ugyanazt a magas minőséget vállaljuk, mint a sajátunkra. Minőségi munkát csak minőségi alapanyagokkal lehet készíteni. A magas minőséget a magyar, német és osztrák gyártók termékcsaládjai jelentik. Reméljük, honlapunk felkeltette az érdeklődését és hamarosan személyesen is konzultálhatunk Önnel!